Hoe werk ik

 

Zou je graag een garderobe willen hebben die past bij je persoonlijkheid? Type bepaling de Stijlanalist

En jezelf in de spotlight willen zetten?

Kies jij voor een persoonlijke stijl en kleur?

Wil je je eigen stijl uitdragen en met je buitenkant laten zien welke persoonlijkheid er van binnen zit?

Zou je het liefst kleding willen dragen die je fantastisch staan! Dan is de Stijlanalist iets voor jou!

 

Ontdek jouw figuur type

Klik op de roze cirkel om te kijken wat jouw figuur type is. Herken jij jezelf er al in? Heb je brede heupen en smallere schouders of andersom! Of ben je recht zonder of met taille. Heb je maat S/M/L? De maat maakt niet uit. Alles is met kleding in balans te krijgen of juist te versterken om te kunnen stralen.

Hoe werk ik

De wereld een beetje mooier maken start bij jouw garderobe. Want wist je dat de kledingbranche de meest vervuilende industrie op de wereld is! Als duurzaam ondernemer wil ik een steentje bijdragen aan een gezond milieu. “Voor een eigen wijze stijl”, houdt in dat je een passend kledingstuk krijgt bij de stijl die je wilt uitdragen. Zodat jij al je kleding gaat dragen en verspilling op dit gebied overbodig maakt.

Ontdekken wat bij je past daar kan ik je goed bij helpen, door je kast te vullen met items die iets toevoegen. Het vermaken van kleding doe ik al jaren voor vrouwen die een eigen stijl belangrijk vinden dan trends.

 

Zijde beschilderen

Het beschilderen van zijde heb ik ontdekt en meteen verliefd op geworden. De kleuren en prints op 100% zijde is echt een aanvulling in je kledingkast. 

Contrast en belijning

Hoeveel contrast mag jouw kledingstuk hebben! Ik neem stoffen mee, om je de effecten meteen te laten zien.

Daarbij kijk ik ook naar je vormen, belijning en de structuur en textuur van je huid en haar. De contouren van je lichaam en gezicht zeggen alles over de belijning en vlakverdeling van de kleding. We kiezen voor een mooie balans tussen jouw identiteit en je kleding.

Identiteit

Dit doen we door te onderzoeken naar de vrouw die jij wilt zijn en uitstralen. Die uitstraling bereik je door te benoemen wat je persoonlijkheid is en wat je eigenschappen en kwaliteiten zijn. Daar gaan we zeker dieper op in zodat de kleding past als een tweede huid. Kleding aanpassen met een analyse van je kleur en stijl is duurzaam en blijvend. De analyse krijg je terug in een persoonlijk stijlpaspoort.

Persoonlijk stijlpaspoort

Jouw persoonlijkheid is een combinatie van je innerlijk en je uiterlijk. Hoe mooi is het dan om dat terug te laten komen in je kleding! Hoe zou je het vinden als we op zoek gaan naar wat jou persoonlijkheid onderstreept. Innerlijk en uiterlijk  in balans voor een uitstraling die jij wenst.

In een stijlpaspoort vind je alles terug, van de juiste kleding , pasvormen, combinaties tot de vorm van accessoires. Daarbij kijk ik ook naar je vormen, belijning en de structuur en textuur van je huid en haar. Weet je bijvoorbeeld dat je huid, haar en botstructuur gaan stralen als specifieke stoffen en dessins daarop aangepast worden?

De contouren van je lichaam en gezicht zeggen alles over de belijning en vlakverdeling van de kleding. We kiezen voor een mooie balans tussen jouw identiteit en je kleding. Zo kan je altijd weer terug bladeren als jezelf je kleding wil aanpassen, nieuwe combinaties wilt maken of kleding gaat kopen. Lekker makkelijk dus!

In een persoonlijk stijlpaspoort staat;
  1. per kledingstuk wordt aangegeven wat voor jou de juiste pasvorm is
  2. je stijl(en) uitgebreid omschreven en hoe je dit kan toepassen
  3. textuur en structuur van je stoffen
  4. hoeveel contrast je kan dragen
  5. combinaties die je kan maken met je huidige garderobe
  6. de vormen en grootte van accessoires
  7. welke print staat goed bij jouw belijning en gezichtsvormen
  8. voor verschillende gelegenheden de kleding die bij jou past
  9. je krijgt staaltjes stof mee

Ook met jou ga ik graag aan de slag om de garderobe samen te stellen die perfect bij jou past! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

[fruitful_btn link=”https://www.destijlanalist.nl/contact/”]Ik neem contact met je op[/fruitful_btn]

Wat is jouw stijl

Misschien weet je gevoelsmatig al wat je stijltypes zijn.  Door een uitgebreide stijltest te doen word je stijl zichtbaar. De meeste vrouwen hebben twee of drie stijlen die je kan mixen. Soms ga je alleen voor een klassieke stijl als je bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid hebt. Of een creatieve stijl als je een informele afspraak hebt.

Als jij je stijlen duidelijk hebt kun je kijken welke elementen van deze stijl in je kleding terug kan laten komen.

Jouw kleurenpalet

Je hebt ongetwijfeld wel eens meegemaakt dat je die outfit op de paspop zo fantastisch vindt staan maar als je het dan zelf aantrekt dan is het opeens helemaal niet zo fantastisch. Hoe kan dat eigenlijk!  Dit heeft vaak te maken met kleur. Dit kledingstuk is niet de kleur die past bij jou.

Het heeft dus niet alleen te maken met de pasvorm ook je kleurentype speelt voor een groot deel mee. Na een persoonlijke kleurenanalyse weet ook jij je kleurenpalet. Je krijgt een handzame kleurenkaart mee. Het kaartje past in je portemonnee dus je kan hem altijd meenemen. Heel handig als je het kaartje op de kleding legt tijdens het winkelen.

Dit bespaart je voortaan veel tijd, geld en frustratie met winkelen en het wordt zoveel makkelijker bij het aanpassen van je kleding.

Ik maak gebruik van het 78-colorsysteem. Dit systeem gaat dieper in op de 4- seizoenen types (lente, zomer, winter en herfst) wat de meeste mensen kennen.

Het 78-colorsysteem

Bij het 78-colorsysteem zijn er 78 kleurpaletten, waarvan één kleurpalet bij jou past.

Door dit systeem kunnen we dieper ingaan op jouw kleurenpalet. Hiermee ontdek je hoe je er beter, fitter en stralender uit kunt zien. Zo leer je wat je basiskleuren zijn, waarmee je deze accentueert en welke kleuren jouw ‘eyecatchers’ zijn!

 

Het 78-colorsysteem gaat uit van 6 kleur karakteristieken nl;

Koel, warm, helder, gedempt, donker en licht. De eigenschappen van deze kleuren vind je terug in de kleurkragen, deze gaan per twee om. Er valt steeds een kleurkraag af.

Uiteindelijke blijven er maximaal 3 kleurkragen over waarvan één er echt bovenuit steekt. Deze kleurkarakteristiek laat jou er zo goed uitzien dat deze de volgorde bepaalt van jouw persoonlijke kleurenpalet.

Het kleurenpalet laat duidelijk zien welke kleuren geschikt zijn voor jouw basis garderobe en met welke kleuren je dit accentueert. Ook de kleding voor de zakelijke garderobe, je lingerie en die kleuren die je garderobe net even afmaken.

Make-up en haarkleur

Zou je willen weten of je de goede kleuren make-up gebruikt? Jij neemt de make-up mee die je altijd gebruikt en samen kijken we welke kleuren passen bij je nieuwe kleurenpalet.

Verf jij je haar? Door stalen bij je haar te houden kunnen we bepalen of dit de juiste haarkleur is.

Accessoires en sieraden

De vorm, belijning en je botstructuur geven de maat, de vorm en de hoeveelheid aan van sieraden en accessoires zoals tassen of een sjaal.

We kijken naar de kleur van je sieraden. Is het zilver of goud? Moeten ze juist mat of glanzend zijn. Dit kunnen we bepalen door te kijken naar je kleur, de structuur en textuur van je huid, haar en ogen.

Duurzaam 

[fruitful_dbox shadow_style=”type-4″]Omdat ik besef dat dit kledingstuk door iemand is gemaakt voor mij, hecht ik meer waarde aan dit kledingstuk.[/fruitful_dbox]

Je huidige garderobe aanpassen is de meest duurzame manier van kleden die er is. Het is daarom mijn missie om bij zoveel mogelijk vrouwen de kledingkast te vullen met kleding in een stijl die past bij hun identiteit.

De makers van kleding horen een fatsoenlijk loon te ontvangen waardoor je het plezier van de makers als het ware voelt. Je zou kleding als investering moeten zien en niet als een wegwerp item. Als eigenaar van een kledingstuk heb je ook een verantwoordelijkheid.  Als we de wereld gezond willen achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen, dan is het toch geweldig wanneer we daar zelf een bijdrage aan kunnen leveren.

Samen gaan we aan de slag om jouw garderobe weer passend te maken bij wie je bent.

[fruitful_btn link=”https://www.destijlanalist.nl/mijn-diensten//”]Ja, ik heb interesse in je diensten[/fruitful_btn]

 

De Stijlanalist: een nieuwe garderobe uit eigen kast!