Wat past bij jou

 

 

 

 

Zou je graag een garderobe willen hebben vol met favoriete kledingstukken? Type bepaling de Stijlanalist

En van je miskopen toppers maken?

Kies je voor eerlijke kleding?

Wil je je graag zelfverzekerd voelen door de keuze van de juiste kleding?

Wil je je eigen stijl uitdragen en met je buitenkant laten zien welke persoonlijkheid er van binnen zit?

Zou je het liefst kleding willen dragen die je fantastisch staan! Dan is de Stijlanalist iets voor jou!

 

Ontdek jouw figuur type

Klik op de roze cirkel om te kijken wat jouw figuur type is. Herken jij jezelf er al in? Heb je brede heupen en smallere schouders of andersom! Of ben je recht zonder of met taille. Heb je maat S/M/L? De maat maakt niet uit. Alles is met kleding in balans te krijgen of juist te versterken om te kunnen stralen.  Misschien weet je ook al wat voor je voorkeur is voor je persoonlijke stijl. De meeste dames hebben twee of drie stijlen die je kan mixen. Soms ga je alleen voor een klassieke stijl als je bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid hebt. Of een creatieve stijl als je een informele afspraak hebt  Mijn droom is een passende garderobe te creëren. Kleding voor alle gelegenheden en perfect voor jouw gekozen of gemaakt.

Een nieuwe garderobe uit eigen kast

Ik heb mij gespecialiseerd in het ontwerpen van originele kleding uit de bestaande garderobe. Dit doen we door het vermaken van de kleding uit je eigen garderobe en een aanvulling te vinden met biologische verantwoorde kleding. De voordelen: je kiest zo voor duurzaam hergebruik van je kleding en voor minder milieuvervuiling.  Een passende stijl die zit als een tweede huid versterkt bovendien je zelfvertrouwen. Zowel zakelijk als privé kun je hiervan de vruchten plukken.

[fruitful_btn link=”https://www.destijlanalist.nl/contact/”]Ja, ik  wil graag een consult boeken[/fruitful_btn]

Jouw kleurenpalet

Je hebt ongetwijfeld wel eens meegemaakt dat je die outfit op de paspop zo fantastisch vindt staan maar als je het dan zelf aantrekt dan is het opeens helemaal niet zo fantastisch. Hoe kan dat eigenlijk!  Dit heeft vaak te maken met kleur. Dit  kledingstuk is niet de kleur die past bij jou. Het heeft dus niet alleen te maken met je figuur, ook je kleurentype speelt voor een groot deel mee. Na een persoonlijke kleurenanalyse weet ook jij je kleurentype. Je krijgt een handzame kleurenkaart mee. Het kaartje past in je portemonnee dus je kan hem altijd meenemen. Heel handig als je het kaartje op de kleding legt tijdens het winkelen. Dit bespaart je voortaan veel tijd, geld en frustratie met winkelen.

Het 78-colorsysteem

Ik maak gebruik van het 78-colorsysteem. Dit systeem gaat dieper in op de  4- seizoenen types (lente, zomer, winter en herfst) Bij het 78-colorsysteem zijn er 78 kleur paletten. Door dit systeem kunnen we dieper ingaan op jouw kleurenpalet.  Hiermee ontdek je hoe je er beter, fitter en stralender uit kunt zien.

Het 78-colorsysteem gaat uit van 6 kleur karakteristieken nl;

Koel, warm, helder, gedempt, diep en licht. De eigenschappen van deze kleuren vind je terug in de kleurkragen, deze gaan per twee om. Er valt steeds een kleurkraag af. Uiteindelijke blijven er maximaal 3 kleurkragen over waarvan één er echt bovenuit steekt. Deze kleurkarakteristiek laat jou er zo goed uitzien dat deze de volgorde bepaalt van jouw persoonlijke kleurenpalet. Het kleurenpalet laat duidelijk zien welke kleuren geschikt zijn voor jouw basis garderobe en met welke kleuren je dit accentueert. Ook de kleding voor de zakelijke garderobe, je lingerie en die kleuren die je garderobe net even afmaken.

We kijken samen naar de kleuren van je make-up aan de hand van jouw kleurenkaartje. Jij neemt de make-up mee die je altijd gebruikt en kijken we welke kleuren passen bij je nieuwe kleurenpalet.  Als je je haar verft kunnen we kijken of dit de juiste haarkleur is die past bij je kleurenpalet. Ik heb haarstalen die we bij je haar kunnen houden.

De kleurenanalyse is zowel voor mannen als vrouwen.

Stijlpaspoort

Als imagospecialist help ik je bij het zoeken van jouw stijl en perfecte pasvorm . We gaan op zoek naar wat jou persoonlijkheid onderstreept. Innerlijk en uiterlijk komen aan bod voor de juiste balans voor een positieve uitstraling. De kleur-stijl-figuuranalyse samen met je kleurenkaart staat uitgebreid omschreven in je persoonlijke stijlpaspoort. Hierin staan je ideale pasvormen, van schoen tot top, en hoe jij je stijl(en) hebt beste kan combineren. Je ontvang naast de waardevolle kledingtips ook tips voor je accessoires zoals brillen, sjaals, sieraden etc. We kijken naar de kleur van je sieraden. Is het zilver of goud? Moeten ze juist mat of glanzend zijn. Dit kunnen we bepalen door te kijken naar je huid en haar. En hoeveel contrast jouw kledingstuk mag hebben! Ik neem veel kleurpaletten en stoffen mee, om je de effecten meteen te laten zien. Je krijgt ook stofstalen mee, heel handig als je de volgende keer zelf kleding gaat kopen.

Samen aan de slag

Ook met jou ga ik graag aan de slag om de garderobe samen te stellen die perfect bij jou past! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

 

De Stijlanalist: een nieuwe garderobe uit eigen kast!